Košík0

V košíku zatím nic není

Zobrazit akční zboží

Nakupte ještě za 1500 Kč a získejte dopravu ZDARMA

Zboží dodáme do 3 pracovních dnů
Do košíku

Tlakové hrnce (3)

Chcete vařit rychlé a zdravé obědy, večeře i slavnostní menu? S tlakovými hrnci vyčarujete oblíbené pochoutky mnohem rychleji než při běžném vaření. Ať už si vaši mlsouni poručí maso, zeleninu, luštěniny, vývar nebo guláš, z papiňáku budete servírovat coby dup. Více

-1 %Náhradní těsnění k tlakovým hrncům TORO VICTORIANáhradní těsnění k tlakovým hrncům TORO VICTORIAKód: 270229
Skladem > 10 ks 100 Kč99 Kč s DPH
Náhradní těsnění k tlakovým hrncům PROVENCE 3,5 L a 5 LNáhradní těsnění k tlakovým hrncům PROVENCE 3,5 L a 5 LKód: 270106
Skladem > 10 ks 129 Kč s DPH
Náhradní ventil k tlakovému hrnci PROVENCENáhradní ventil k tlakovému hrnci PROVENCEKód: 270107
Skladem > 10 ks 59 Kč s DPH

Tlakový hrnec: pomocník při vaření masa i zeleniny 

Moderní tlakové hrnce jsou vyráběné z kvalitní leštěné nerezové oceli se systémem nezávislého jištění a kvalitního těsnění. Za hlavu tak můžete hodit syčící hliníkové papiňáky, ve kterých vařila vařila vaše babička, a vyzkoušet tyto lesklé stříbrné moderní a bezpečné fešáky pro pohodlné a rychlé vaření. Jejich používání a pravidelnou kontrolu snadno pochopíte z přiložených návodů.

Hrnce mají obvykle dva stupně signalizace tlaku v nádobě, pro maso a zeleninu, a dvě polohy vypouštěcího ventilu. Používat je můžete na všchny typy sporáků a varných desek včetně indukce. Doporučená doba vaření se počítá od natlakování. Jakmile je v nádobě dostatečný tlak, stačí snížit teplotu desky, umístit nad malý plamen nebo snížit žár sítkem. Po dovaření otevírejte až poté, co z hrnce pára opadne. 

Papinovy hrnce jsou uzpůsobeny co nejpraktičtějšímu užívání. Plastové úchyty pro snadnou manipulaci, jednoduché ovládání, snadná zavíratelnost poklice a mechanismus natlakování i vypuštění páry, to vše ocení domácí kuchařky i profíci. Tlakové hrnce navíc mají velký objem, většinou 4 nebo 6 litrů, a jsou všestranně využitelné. V páře, kde se teplota varu zvyšuje zhruba na 120 °C, snadno připravíte všechny druhy masa, zeleninu, luštětiny, rýži, zeleninové a masové vývary i jídla z jednoho kastrolu jako třeba guláš či rizoto. Navíc za mnohem kratší dobu než při běžném vaření či pečení. Přečtěte si našich sedm tipů na jídla z papiňáku včetně jednoduchých receptů. 

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • TORO
  • PROVENCE
  • BEKA
  • Brabantia
  • AMEFA
  • Richardson Sheffield
  • Heidrun
  • LocknLock