Ruční struhadla (19)
Nastrouhejte si sýr na pizzu, okurky do salátu, mrkev na sladkou pochoutku nebo rozdrťte česnek na čerstvé langoše. Struhadla mají v kuchyni téměř každodenní využití. Vyberte si takové, které vám padne do očí i do ruky. Více
Nastrouhejte si sýr na pizzu, okurky do salátu, mrkev na sladkou pochoutku nebo rozdrťte česnek na čerstvé langoše. Struhadla mají v kuchyni téměř každodenní využití. Vyberte si takové, které vám padne do očí i do ruky. Více
Struhadlo se zásobníkem TORO kombinovanéKód: 268770
Nerezové ploché struhadlo TOROKód: 268777
Nerezové struhadlo TORO čtyřhranné černéKód: 268817
Nerezové struhadlo TORO čtyřhranné černéKód: 268787
Dřevěné struhadlo na zelí TORO 42,5cmKód: MA09341
Nerezové ploché struhadlo TORO kombinovanéKód: 267923
Struhadlo TORO čtyřhrannéKód: 260027
Struhadlo TORO čtyřhrannéKód: 260121
Nerezové struhadlo TORO šestihrannéKód: 260318
Nerezové struhadlo TORO čtyřhrannéKód: 260319
Nerezové struhadlo TORO šestihrannéKód: 260320
Nerezové struhadlo PROVENCE jehlanKód: 260947
Nerezové struhadlo TORO čtyřhrannéKód: 261198
Nerezové mini struhadlo TORO čtyřhrannéKód: 263197
Nerezové mini struhadlo TORO jehlanKód: 263574
Nerezové ploché struhadlo TOROKód: 267291Téměř do každého jídla je potřeba něco nastrouhat, naplátkovat nebo nadrtit. Pokud nejste příznivci elektrických kuchyňských mixérů a sekáčků a rádi si všechny ingredience připravujete doma, bezesporu potřebujete mít mezi vybavením ve vaší kuchyni ruční struhadla. Lidově se jim někde také říká strouhátka nebo strouhadla. Lze je použít na strouhání sýrů, salámů, okurek, brambor, řepy, jablek, mrkve, cuket, dýní, zelí, citronové kůry, vařených vajec, čokolády a dalších přísad do sladkých i slaných jídel. Nejpoužívanější jsou strouhací plochy najemno, nahrubo nebo na plátky.
Struhadla jsou vyrobená z kvalitní nerezové oceli, takže se neprohýbají, jsou pevná a nereziví. Některá mají plastové úchytky, jiná rovněž nerezové. Pomůcky na strouhání se liší počtem stran a tvarem krouhacích děr s ostrými hranami. Každý typ struhadla je vhodný pro jiné druhy potravin. Ministruhadla slouží na koření a potraviny, které obvykle přidáváme v malých jemně drcených dávkách. Ideální jsou pro drcení česneku, strouhání zázvoru, hořké čokolády nebo muškátového oříšku.