0

V košíku zatím nic není

Způsoby doručení

  • Přepravní služba PPL 130 Kč
  • GLS 130 Kč
  • Zásilkovna 76 Kč
  • Zásilkovna domů 130 Kč
  • Osobní odběr ZDARMA

Nakupte ještě za 1500 Kč a získejte dopravu ZDARMA

Zboží dodáme do 3 pracovních dnů
Do košíku

Ruční struhadla Provence (1)

Nastrouhejte si sýr na pizzu, okurky do salátu, mrkev na sladkou pochoutku nebo rozdrťte česnek na čerstvé langoše. Struhadla mají v kuchyni téměř každodenní využití. Vyberte si takové, které vám padne do očí i do ruky. Více

Nerezové struhadlo PROVENCE jehlanNerezové struhadlo PROVENCE jehlanKód: 260947
Skladem > 10 ks 149 Kč s DPH

Ruční struhadla na zeleninu, brambory, sýr i česnek

Téměř do každého jídla je potřeba něco nastrouhat, naplátkovat nebo nadrtit. Pokud nejste příznivci elektrických kuchyňských mixérů a sekáčků a rádi si všechny ingredience připravujete doma, bezesporu potřebujete mít mezi vybavením ve vaší kuchyni ruční struhadla. Lidově se jim někde také říká strouhátka nebo strouhadla. Lze je použít na strouhání sýrů, salámů, okurek, brambor, řepyjablek, mrkve, cuket, dýní, zelí, citronové kůry, vařených vajec, čokolády a dalších přísad do sladkých i slaných jídel. Nejpoužívanější jsou strouhací plochy najemno, nahrubo nebo na plátky

Struhadla jsou vyrobená z kvalitní nerezové oceli, takže se neprohýbají, jsou pevná a nereziví. Některá mají plastové úchytky, jiná rovněž nerezové. Pomůcky na strouhání se liší počtem stran a tvarem krouhacích děr s ostrými hranami. Každý typ struhadla je vhodný pro jiné druhy potravin. Ministruhadla slouží na koření a potraviny, které obvykle přidáváme v malých jemně drcených dávkách. Ideální jsou pro drcení česneku, strouhání zázvoru, hořké čokolády nebo muškátového oříšku

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • TORO
  • PROVENCE
  • Kitchisimo
  • BEKA
  • Brabantia
  • AMEFA
  • Richardson Sheffield
  • Heidrun
  • LocknLock